Opaaa, ugibanja glede Mihe Hercoga ne pojenjajo, zdaj se mu dogaja tole!

4. 4. 2024
Deli
Opaaa, ugibanja glede Mihe Hercoga ne pojenjajo, zdaj se mu dogaja tole! (foto: Instagram/Mihael Hercog)
Instagram/Mihael Hercog

Pomlad je tisti letni čas, v katerem se poleg narave prebuja še marsikaj drugega.

Čeprav je šele april in dnevi zaenkrat še niso zelo topli, narava cveti in zeleni. Ljudje pa - seveda - sledimo naravnim ritmom, tako da marsikdo presenečeno ugotovi, da se prebujajo čustva in občutki, ki so pozimi nekoliko "zaspali." No, tudi slavni in znani pri tem niso nobena izjema.

Jasen namig na to je dal naš priznani glasbenik Miha Hercog, ki so ga od ločitve od Saše Lendero povezovali z nekaterimi damami, a z njimi ga je družilo samo prijateljstvo. Zdaj pa je svoje spletne sledilce presenetil s prizorom, ki se je marsikomu zdel nadvse pomenljiv.

Objavil je fotografijo, na kateri pozira sredi cvetoče narave, zraven pa je zapisal: "Pomlad v meni in okrog mene," ter dodal pomenljiv emotikon srčka. Seveda so se ob tem njegovi sledilci spraševali, ali je mogoče hotel povedati še kaj dodatnega ... No, to (zaenkrat) ve samo Miha, a očitno je, da je nadvse zadovoljen s svojim življenjem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miha Hercog (@miha_hercog)

Ko sta s Sašo sporočila, da se razhajata, je to marsikoga presenetilo, saj sta veljala za trden par. A življenje je pač takšno in če zadeve niso take, kot bi morale biti, je pač zrela odločitev, da se poti razidejo. Miha je od takrat samski, a zdaj je (morda) dal do znanja, da se tudi v njemu prebuja pomlad. Več ni razkril, a prepričani smo, da bo to naredil, ko bo prišel pravi čas.

Pomembno je, da sta nekdanja zakonca ostala v korektnih odnosih in da s skupnimi močmi vzgajata hčerko Ario. To sta jasno dala do znanja ob razhodu, ona ostaja pri obema na prvem mestu. Res sta vzorna starša, svoji hčerki dajeta vso ljubezen in podporo - in vedno bosta ji pomagala s svojimi nasveti in izkušnjami.

Kot taka sta prava vzornika marsikateremu paru, katerega skupna pot se je razšla. Ob tem pa drug drugemu privoščita vse najboljše, tudi ko gre za zasebno življenje, kar je res lepo.

Preberite še:

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec