Rosvita Pesek iskreno o svoji ljubezni, marsikdo kar ni mogel zapreti ust od presenečenja!

4. 3. 2024
Deli
Rosvita Pesek iskreno o svoji ljubezni, marsikdo kar ni mogel zapreti ust od presenečenja! (foto: Rosvita Pesek/Facebook)
Rosvita Pesek/Facebook

Priljubljena voditeljica in novinarka velja za neposredno damo - tako pred kamerami kot v zasebnem življenju.

Novinarka in voditeljica Odmevov na TV Slovenija, Rosvita Pesek, je dama, ki ne skriva svoje družinske sreče. Ponosna je na družino in na svojega partnerja, Mitjo Ferenca, zgodovinarja in člana zasedbe Prifarski muzikanti. Drug drugega podpirata na vsakem koraku, njuna ljubezen pa je iz leta v leto močnejša.

Vsaj tako bi lahko sklepali po prizoru, ki ga je na družbenem omrežju objavila Rosvita in je takoj požel veliko pozornosti in navdušenja njenih zvestih sledilcev. "Ljubezen, ki ne zarjavi," je ob prizoru zapisala Rosvita in samo še dodala. "Mitja." No, fotografijo je posnel njen srčni izbranec in na njej je naša novinarka  videti fantastično!

Njen Mitja je s tem dokazal, da se ne znajde samo na odru, ampak da je tudi odličen fotograf - predvsem takrat, ko gre za njegovo srčno izbranko. Že vrsto let sta trden par, očitno pa je, da se njuna povezanost z leti samo še poglablja.

Rosvita je znana po tem, da svoje proste trenutke najraje preživlja sredi neokrnjene narave, kjer si nabere energijo za svoje poslovne in družinske obveznosti. Oboje opravlja z velikim veseljem, zadnjih nekaj let pa jo nadvse razveseljuje njen vnuček Mateo, ki je zdaj že pravi mali navihanček in radovedni nadobudnež.

Njegova babica mu zagotovo ustreže z vsemi odgovori na njegova otroška vprašanja, vmes pa ga tudi malce "pocrklja" s kakšnim slastnim prigrizkom. Že ko je njen sin Filip postal očka, je jasno dala do znanja, da bo še kako prisotna v vnučkovem življenju in da mu bo podarila vso svojo naklonjenost. Tako kot jo je podarila svojemu Mitji, bi lahko dodali.

Lepo je, ko znane Slovenke s ponosom pokažejo, kako je, ko gre za njihovo zasebnost - in Rosvita je zagotovo med slednjimi. Bravo - za leta lepega partnerskega odnosa, za povezanost in za iskrenost.

Preberite še:

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik