Vaaau, ste videli novo pričesko Tine Gorenjak? Pomladi jo vsaj za desetletje, noro lepo je videti!

11. 7. 2024
Deli

Preživela je hudo izkušnjo, zdaj pa je pokazala veliko spremembo ...

Ko je naša vsestranska igralka Tina Gorenjak sporočila, da je zbolela za rakom, je številnim kar zastal dih. Svojo izkušnjo je delila iskreno in neposredno, oboževalce je prek Instagrama obveščala, kaj se dogaja z njo. Zdaj so hudi časi mimo in razkrila je, da v svoje novo leto vstopa z novo energijo, novim veseljem, novimi prepričanji in novo vizijo.

"In tudi z novimi laski, ki jih zdaj ponosno razkazujem soncu in vetru ter novim oprsjem," je dodala simpatična igralka. Pravi še, da je vesela, hvaležna in optimistična. Na dan, ko je praznovala svoj rojstni dan, je umrla njej draga oseba. Gospa je imela 92 let, a jo bo Tina vseeno močno pogrešala.

To je več kot opomnik za Tinin rojstni dan, da čas hiti in da ni časa za slabo voljo, "bedaste malenkosti, sekirancijo in podobne nepomembnosti," je zapisala ob svoji fotografiji na Instagramu. "Vsem vam in sebi želim, da zajemamo življenje s polno žlico, navdušenjem nad vsem lepim in dobrim, ki nas obdaja.
Zdravja, veselja, zadovoljstva in ljubezni zvrhan koš!!!  In srčna hvala za vsa prelepa voščila. Malo se potepam naokrog in se vam zahvalim čim prej.
Priznam, trenutno sem si vzela čas zase in uživam v vsakem trenutku. Enako želim vam! Objeeeem vsem!," svoj zapis zaključi Tina.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gorenjak (@tinagorenjakofficial)

Res je prava vzornica, ko gre za soočanje s hudo diagnozo in zahtevnim zdravljenjem, in uspelo ji je! Poleg tega je z novo pričesko videti vsaj desetletje mlajša (in mladostna je bila tudi prej). Lepo, da se je za svoje "novo leto," kot je poimenovala rojstni dan, odločila za tako spremembo.

Vajeni smo bili njenih dolgih las, a zdaj je bil očitno čas za nekaj drugačnega. Njen videz je resnično fantastičen, izkušnja z boleznijo, ki je za njo, pa je v igralkino življenje prinesla še več optimizma in usmerjenost na tisto, kar v resnici šteje - in to je poudarila tudi sama. Iz našega uredništva ji želimo vse najboljše, veliko zdravja in lepih doživetij. Bravo, Tina!

Preberite še: