Rojstni dan praznujemo skupaj z našimi bralci. Zato je rojstnodnevna številka naprodaj samo za 1 evro. In ne spreglejte, ob tej priložnosti podarjamo kar 70 nagrad!
Pozabil repati
Serje ga s Petrom Polesom?!
Lindsay bo po prihodu iz zapora dala ekskluzivni intervju, za katerega bo zaslužila kar milijon dolarjev.
V  kratkem prihaja na program TV Slovenije nova serija petih oddaj Čez planke. Tudi zato je to poletje za Mojco Mavec, ki je pred kratkim tudi vodila oddaje v okviru svetovnega nogometnega prvenstva, delovno.
April je skupaj s Pikcem na Radiu Hit izgubila nedolžnost.
Pozirala v dizajnerskih cunjicah Calvina Kleina
Pri svojih 24 letih je kar zvita ženska, ki pa v zadnjem času nima velike podpore javnosti. Poleg tega naj ne bi igrala v tretjem nadaljevanju filma Transformer.
Tokrat oblečena precej dostojno
Omar Naber - intervju za revijo Story
Intervju z Omarjem si lahko preberete v zadnji številki revije Story.
Jasmin in Muri sta se odlično ujela tudi med snemanjem spota.
Tilnova izjava, da Saši v zameno za otroke ponuja hišo in premoženje, eno od Sašinih prijateljic od vsega najbolj prizadela.
“V zameno za otroke ji pustim hišo in denar,” pravi mož Tilen.
Polivanje z medom v topli savni Atlantisa je bilo še najlažje opravilo med fotografiranjem, čeprav je Majo na koncu že vse srbelo od sladkorja, ki se je sušil na telesu.
Nicole je rodila pred štirimi meseci, kar ji je očitno dobro delo, saj je na najnovejših fotografijah videti zapeljivo in zdravo.
Nor na seks
Susan ima tri otroke, zadnjega je rodila, ko je imela 45 let.
Robbie je Aydo Field zaprosil v radijskem studiu, in sicer v oddaji v živo.
Odgovoru na vprašanje, ali sta par, se spretno izmikata.
“Včasih sem imela čepico in velik nahrbtnik. Bila sem kot fant in niso me prepoznali. Bilo jih je sicer nekaj, ki so me vprašali, ali sem Shakira, a sem odkimala z glavo.”