Bik

Tedenski horoskop

-

Nesporazumi se bodo pri vezanih nadaljevali. Pri pogovoru s partnerjem boste morali paziti, kaj rečete, ker bo vse narobe razumel. Tistim, ki ste samski, bo nekdo iz poslovnega okolja pihal na dušo. Začeli ga boste gledati z drugačnimi očmi. Ne spuščajte se v razmerje z njim, ker vas lahko prizadene.

Letni horoskop za leto 2019

Letni horoskop za leto 2019

Z marčevskim dokončnim prehodom Urana v vaše znamenje se vam obeta dinamično sedemletno obdobje, v katerem vas čakajo vzponi in padci, predvsem pa spremembe, ki jih boste morali nekako sprejeti in vplesti v svoje življenje. Novo energijo bodo sprva čutili predvsem rojeni v prvi dekadi bika. Pričakujte nove priložnosti, razočaranja in presenečenja, ki bodo močno vplivali na vaš vsakdanjik in načrte. To bo sprva šok za vašo trmasto naravo, toda prej ko se boste naučili prilagajati in sprejemati, kar se vam dogaja, lažje boste shajali v življenju.

Ljubezen v letu 2019

V tem letu bodo srečno obstala le tista partnerstva, ki temeljijo na vzajemnem zaupanju, spoštovanju in medseboj­ni opori. Tista, ki stavijo na hipna zadovoljstva in spontane vročekrvne prepire, vas bodo preveč utrujala, če sta s partnerjem skupaj zaradi določenih koristi ali nuje, pa boste zaradi takšnih okoliščin postajali čedalje bolj nezadovoljni. V življenju je mogoče imeti pozitiven odnos s partnerjem, dobro službo z zadovoljivim zaslužkom in odlično psihično in fizično zdravje. Če žrtvujete eno, drugo ali tretje zato, ker verjamete, da je tako prav, se pripravite na spremembe, ki prinašajo popolnoma nov pogled na življenje. Morda se boste na vrat na nos zaljubili v neko osebo; morda vas bo vaš dolgoletni partner ali partnerica postavila pred dejstvo glede neke odločitve, pred katero bežite; morda boste o ljubljeni osebi izvedeli nekaj, kar vas bo razočaralo; morda pa boste spoznali, da s partnerjem ne najdeta skupnega jezika glede pomembne odločitve. Karkoli že bo vplivalo na vajin odnos, bosta morala sprejeti pomembno odločitev. Februar, marec, maj, junij, avgust in september bodo najboljši meseci za uvajanje novosti v vaše ljubezensko življenje.

Rojeni po dekadah

  • Rojeni od 21. do 30. aprila

Nepričakovane ponudbe, presenetljiva odločitev pomembne osebe ali nenaden dogodek vam lahko poruši načrte za prihodnost. V tem letu boste spoznali, da ste veliko iznajdljivejši in prilagodljivejši, kot ste mislili. V vsakem primeru ostanite pozitivni in razmišljajte pozitivno.

  • Rojeni od 1. do 10. maja

Veliko si obetajte od novih izobraževanj in sodelovanj. Ne skrivajte svojih zamisli in načrtov pred nadrejenimi, ki bodo izredno veseli vaših predlogov. Obeta se ­osebna sprememba, morda povezana z vašim videzom ali življenjskim slogom. Družinski odnosi bodo precej zapleteni.

  • Rojeni od 11. do 20. maja

Posebej v začetku leta boste imeli občutek, da se nikamor ne premaknete, zaradi česar se ne boste preveč cenili. Razmislite o starih načrtih, ki bi jih zdaj lahko uresničili. Ne zmenite se za tiste, ki vas poskušajo odvrniti od ambicioznih načrtov. Vaše želje so uresničljive, zato se lotite dela.

Mini horoskop za vsak mesec posebej

Januar
Nezadovoljni boste, ker se že dalj časa ne premaknete in ne storite ničesar zase. Če nočete prisluhniti drugim, prisluhnite svojemu telesu. Čas je primeren za spremembo frizure ali shujševalno kuro.

Februar
Dobro boste sodelovali z drugimi. Pridobili boste zaupanje nekoga, ki ga spoštujete. Če ste samski, boste imeli priložnost za razmerje. Ne dovolite, da vam strah prepreči ljubezensko srečo.

Marec
Odlično se boste počutili in se veselili novih izzivov. Navezali boste nove prijateljske stike ali pa sodelovali pri nekem skupinskem projektu, ki bo pozitivno vplival na vaše poslovne ali študijske okoliščine.

April
Na silo boste hoteli doseči neki cilj ali uresničiti željo. Za to lahko zapravite veliko denarja, a dolgoročno ne boste zadovoljni. Sprejmite omejitvene okoliščine in z večjimi odločitvami raje počakajte.

Maj
Zapravljivi boste, a z novimi oblačili ne boste nič bolj zadovoljni sami s seboj. Če ste samski, se boste morali čim prej odločiti glede neke osebe, ki do vas goji romantična upanja. Bodite iskreni.

Junij
Več volje boste imeli za delo, družbo in druge prijetne aktivnosti. Lepo vreme vas bo gnalo v naravo in na pohodniške izlete. Čas bo primeren tudi za diete in spremembo življenjskega sloga.

Julij
Pomanjkanje denarja lahko malce zagreni družinsko življenje. Kljub vsemu si lahko pričarate veselo in sproščeno poletje. Na delovnem mestu ne vztrajaj­te pri nečem, s čimer se drugi očitno ne strinjajo.

Avgust
Okoliščine bodo veliko primernejše za nove projekte, tudi finančno boste bolj zadovoljni. Izpolnite obljubo, ki ste jo dali bližnjemu, saj bo to osrečilo oba. Če ste mlajši, razmislite o selitvi.

September
Osredotočili se boste na delo in na nove službene ali študijske načrte. Bodite potrpežljivi v odnosu s kolegom ali mentorjem, ki ima povsem svojo vizijo o tem, kaj je dobro za vas. Premislite, morda ima prav.

Oktober
Nerazpoloženi boste, saj bodo drugi veliko zahtevali od vas, zaradi česar se boste znašli v duševni in časovni stiski. Imeli boste slabo vest glede nečesa, kar bi lahko zelo hitro popravili. Kaj še čakate?

November
Čutili boste pomanjkanje energije. Čas je primeren za dokončanje projektov in za temeljit razmislek o novih. Čeprav vas nekdo sili k nekemu nakupu, bi bilo trenutno bolje s tem počakati.

December
Razdražljivi boste in pod stresom. Priporočamo vam obisk kakšne kulturne predstave ali pa se odpravite v okrašeno mesto in se prepustite veselemu decembrskemu prazničnemu vzdušju. Spočijte se.

O znamenju:

Bik je od vseh znamenj najbolj praktičen. Teži k pridobivanju materialnega in duhovnega obilja, ki pa ga velikodušno deli z drugimi. Čeprav na zunaj delujejo, kot da stojijo trdno na zemlji, so izredno občutljivi in čustveni. Do drugih so skrbni, saj zelo cenijo tople človeške odnose. So zanesljivi, ljubijo udobje, okusno hrano in lepa oblačila. Ni jih lahko spraviti iz tira, saj imajo trdne živce in velik smisel za humor.

Vrlini: praktičnost, velikodušnost
Planeta: Venera, planetoid Kiron
Minerali: lunin opal, kaholong
Rastlini: šmarnica, vijolica
Moto: Posedujem!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri