Kozorog

Tedenski horoskop

-

To bo teden mešanih občutkov, predvsem za vezane. Nekaj stvari vama ne bo šlo dobro od rok, predvsem komunikacija. Samskim bo na področju ljubezni klepetavost ponudila izredno priložnost. Ne boste dohajali vsega, kar se bo dogajalo okoli vas. Poskušajte ohraniti čim bolj trezne misli.

Letni horoskop za leto 2019

Letni horoskop za leto 2019

V novem letu imate priložnost razširiti duhovna znanja, spoznati več o sebi in o svoji psihi ter vzpostaviti stabilnejši notranji mir. Morda boste prek novih zanimanj in obiskovanj raznih delavnic spoznali nove somišljenike in počasi zamenjali krog prijateljev ali pa se boste raje odločali za osamo. Možno je, da boste zaradi poklicnih, zdravstvenih, študijskih, družinskih ali drugih okoliščin prisiljeni več časa preživeti sami, stran od soljudi in družbe, lahko pa boste v novem letu čutili večjo potrebo po tem, da si večkrat privoščite izolacijo in popoln odklop od drugih.

Ljubezen v letu 2019

Po izkušnjah veste, da nima smisla zapravljati časa za razmerja, ki ne vodijo nikamor, zdaj pa boste pripravljeni glede tega tudi nekaj narediti. Če že dlje časa niste zadovoljni s svojo ljubezensko izbiro, boste z Jupitrovo podporo zelo hitro sprejeli odločitev o končanju odnosa. S tem boste vstopili v čustveni proces razčiščevanja in očiščevanja, ki bo lahko dolgotrajen in naporen. Pomembno je, da si vzamete čas za celjenje srčnih ran in se ne odločate prehitro za nova razmerja, ki bi se hitro končala in pahnila v novo čustveno krizo. Prisluhnite si in se ravnajte po lastnih občutkih. Če ste samski, se ne boste več zadovoljili s površnimi ljubimkanji in občasnimi zmenki. Hoteli boste pristno ljubezen, polno razumevanja in medsebojne podpore, in iskali partnerja, ki bo imel dovolj poguma, da se poda na skupno ljubezensko pot. Številni kozorogi bodo v tem letu sklenili trden ljubezenski odnos in si hitro ustvarili družino, kar bo popolnoma spremenilo njihovo življenje. Stabilni odnosi bodo skozi vse leto dobro funkcionirali predvsem po zaslugi dobro organizirane skupne rutine, ki temelji na zaupnih pogovorih, složnem soodločanju glede prihodnosti in predvsem na iskrenosti in spoštovanju.

Rojeni po dekadah

  • Rojeni od 22. do 31. decembra

Če želite kakorkoli napredovati, se boste morali najprej sprijazniti s preteklostjo in razčistiti sami s seboj. Predvsem se znebite slabe vesti in zamer, ki jih čutite do nekoga. Možne so nenadne spremembe na družinskem področju, ki bodo močno vplivale na vaše vsakdanje življenje.

  • Rojeni od 1. do 10. januarja

Uresničili boste nekaj načrtov, ki jih prej dolgo niste mogli. S tem boste naredili prostor za razne novosti, ki bodo potrkale na vaša vrata, povečal pa se bo tudi vaš optimizem. V ljubezni hrepenite po resnejšem odnosu, zato boste v novo razmerje pripravljeni vložiti veliko energije.

  • Rojeni od 11. do 20 . januarja

Težko se boste odzivali na spremembe in nasvete. Veliko časa boste potrebovali, da sprejmete neko odločitev, kar lahko upočasni vaše službene projekte. Če ne verjamete v svoje delo ali vase, boste morali glede tega nekaj ukreniti. Pozornejši bodite tudi na svojo finančno situacijo.

Mini horoskop za vsak mesec posebej

Januar
Neka novica vas bo morda kratkoročno razočarala, dolgoročno pa motivirala za nove podvige. Neko družinsko težavo prepustite partnerju ali svojcu, saj boste sami imeli dovolj drugih skrbi.

Februar
Kljub določenim oviram, ki bodo najbrž povezane s službo, boste dobro razpoloženi. Če ste samski, bo nekdo pokazal veliko zanimanja za vas. Sprejmite povabilo na zmenek, pustite se presenetiti.

Marec
Imeli boste več energije. Usmerite jo predvsem v študij ali ustvarjalna dela. Če pričakujete neko novico ali dokončanje naloge, boste najbrž morali čakati do konca meseca. Bodite potrpežljivi.

April
Imeli boste veliko opravkov in najbrž dobili veliko vabil na različna druženja in prireditve. Bodite selektivni, a si vseeno privoščite dovolj zabave. Nova poznanstva se lahko izkažejo za zelo koristna.

Maj
Novosti na delovnem mestu bodo bolj slabo vplivale na vas, zlasti če ne boste vedeli, pri čem ste. Poskusite čim prej dobiti odgovore na svoja vprašanja, saj boste tako ponoči lažje spali.

Junij
Primanjkovalo vam bo energije. Kaže, da bodo službeni odnosi precej naporni, zlasti če ste se znašli v delovnih novih razmerah. Pri partnerju iščite razumevanje in oporo, ne pa dodatnih sporov.

Julij
Trmasti boste, pa čeprav boste vedeli, da v tem trenutku zaradi ovir ne morete napredovati ali razčiščevati odnose z nekom, ki si tega ne želi. Umirite misli, pojdite v naravo ali še bolje na dopust.

Avgust
Veliko se bo dogajalo, tako okrog vas kot v vas samih. Osredotočite se predvsem na svoja čustva. Možna je manjša kriza v partnerstvu ali pa vam nekdo ne bo vračal ljubezenskih čustev.

September
Veliko lažje boste napredovali in se veselili novih projektov. Vse se bo odvijalo hitro, kar je dobro znamenje. Tudi v ljubezni boste veliko bolje razpoloženi. S partnerjem se odpravita na dvojni zmenek.

Oktober
Dvomili boste o iskrenosti enegaenega izmed sodelavcev, a boste kmalu ugotovili, da je težava nekje drugje. Brzdajte svojo iskreno naravo in raje počakajte, da se okoliščine razrešijo same po sebi.

November
Morila vas bo nezanesljivost nekega sodelavca. Tudi sicer boste naleteli na ovire tam, kjer jih niste pričakovali. Možen je prehlad ali kakšna druga krajša bolezen, ki vas bo priklenila na posteljo.

December
Polno zaposleni boste. Kot kaže, vas bo presenetila neka priložnost, ki jo boste zgrabili z obema rokama. Kljub polnemu delovnemu urniku si med prazniki vzemite čas zase in za družino.

O znamenju:

Osebe, rojene v tem znamenju, so zelo ambiciozne. Noben vrh ni nedosegljiv, pa naj bo to na področju kariere ali pa zasebnega življenja. Kozorogi čutijo, da je pred njimi svetla prihodnost, zato so pripravljeni potrpežljivo čakati na svoj trenutek zmagoslavja. Medtem pa naredijo vse potrebno, da se jim bo ta trenutek čim bolj približal. Sposobni so se zelo potruditi in so vedno pripravljeni na učenje, zato znajo sprejeti kritiko na svoj račun. So rojeni strategi.

Vrlini: aktivnost, hladnokrvnost
Planeta: Saturn, Uran
Minerala: črni nefrit, lazurit
Rastlini: beli nagelj, črni mak
Moto: Dosegam!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri