Rak

Tedenski horoskop

-

Samski boste spoznali osebo, ki se ji ne boste mogli nikakor upreti. S pogovorom bosta ugotovila, da imata veliko skupnih interesov. Vezani boste svojemu partnerju neštetokrat povedali, da ga imate radi. Poželi boste toplino in naklonjenost čustev. Vsak dan vas bo presenetil s pozornostjo.

Letni horoskop za leto 2019

Letni horoskop za leto 2019

V novem letu bo v ospredju predvsem delovno področje. Jupiter v vaši šesti hiši vam prinaša veliko izzivov na tem področju, več sprememb pa lahko pričakujete tudi v povezavi z vašo vsakdanjo rutino in vašimi navadami. Morda vas bodo zdravstvene težave, izčrpanost ali telesna teža pripravile do tega, da se boste odločili za bolj zdrav in aktivnejši vsakdan, ali pa boste zaradi študijskih ali delovnih obveznosti morali popolnoma spremeniti svojo rutino. Številni raki si boste v tem letu omislili hišnega ljubljenčka, ki prinaša veliko veselja, pa tudi odgovornosti. Tudi v odnosih bo pestro, saj izredno dobro kaže novim partnerskim odnosom.

Ljubezen v letu 2019

Če ste v partnerstvu, naj bo eden izmed vaših ciljev za letos povezan tudi s preživljanjem kakovostnega prostega časa z ljubljeno osebo. Ne zanemarjajte odnosa z osebo, ki vam je v čustveno oporo in pomeni stabilnost, saj bi v nasprotnem primeru lahko sčasoma izgubila pristen čustveni stik in se zato oddaljila. Če ste v odnosu, ki vas ne zadovoljuje, boste bežali pod okrilje varne službene situacije, kjer se boste razdajali in zapravljali preveč svoje ­energije. Raje jo usmerite v reševanje ljubezenskega odnosa ali pa v dokončanje razmerja, ki vas ne osrečuje več. S tem si boste dali priložnost za nove ljubezenske začetke. Zelo možno je, da boste z nekom na delovnem mestu navezali močan čustveni stik, kar se lahko spremeni v ljubezensko avanturo. Čustveni vrtinec, v katerem bi se znašli, bi močno vplival na vašo delovno učinkovitost in na domače življenje, zato ostanite na tleh in ne sprejemajte odločitev, ki bi lahko škodile vaši karieri in psihi. Januar, februar, maj, julij in oktober bodo dobri meseci za razčiščevanje in slovo od starega, pa tudi za nove čustvene začetke. Če ste samski, bosta junij in julij idealna meseca za nova poznanstva in romantična doživetja.

Rojeni po dekadah

  • Rojeni od 22. do 30. junija

V ustvarjalnem smislu imate vse možnosti za razvoj in napredek. V tem letu popazite na telesno težo, saj lahko uide nadzoru. Čim prej ukrepajte in si privoščite več gibanja. V odnosih boste nagnjeni k samopomilovanju, kar ni najboljša popotnica za ljubezensko srečo.

  • Rojeni od 1. do 11. julija

Možno je novo službeno sodelovanje ali ljubezensko razmerje, ki bo sprva naporno, pozneje pa vas lahko izpolni in oboroži s pomembno življenjsko izkušnjo. Osredotočite se tudi na odnos s starši, sploh če vas omejuje. Čas je, da se znebite pritiska in pretiranih pričakovanj.

  • Rojeni od 12. do 22. julija

Obremenjeni boste z domačimi in službenimi obveznostmi. Pohvala na delovnem mestu vas bo prepričala, da ste na pravi poti, po drugi strani pa obstaja nevarnost, da se boste še bolj zakopali v delo. Mislite predvsem nase in na svoje zdravje. Še zlasti občutljiva bo vaša psiha.

Mini horoskop za vsak mesec posebej

Januar
Če se vdajate slabim razvadam, boste zdaj imeli priložnost, da se znebite določenih odvisnosti in daste telesu priložnost za razstrupitev in regeneracijo. Varčujte z energijo in se izogibajte negativnim ljudem.

Februar
Nekdo vam bo pomagal, da se izkopljete iz čustvene krize ali pa da začnete bolj pozitivno gledati na svoje življenje. Če je možno, si v tem času vzemite nekaj časa zase in za temeljito sprostitev.

Marec
Veliko časa boste zapravili za neko nalogo ali osebo, a želenih rezultatov ne bo. Z večjimi načrti raje počakajte, v tem času pa se lotite predvsem manjših opravil, ki niso nič manj pomembna.

April
Čas bo primeren za potovanja, študij in druge intelektualne dejavnosti. Pogovor z nekom bo naredil močan vtis na vas, zaradi česar boste morda začeli razmišljati o spremembah v svojem življenju.

Maj
Pričakujte hiter razplet nekih okoliščin, ki bodo najverjetneje povezane s študijem ali službo. V drugi polovici meseca boste imeli več energije, zato se v tem času lahko lotite zahtevnejših opravkov.

Junij
Odlično se boste počutili, imeli boste več volje do dela in novih podvigov. Dobro kaže sodelovanjem in dogovorom, tudi finančnim. Če študirate, lahko v tem času uspešno opravite več izpitov.

Julij
Privoščite si več časa zase in za partnerja. Pojdite na dopust in se prepustite romantičnemu vzdušju. S partnerjem bosta v tem času zelo srečna. Če ste samski, se boste zapletli v poletno romanco.

Avgust
V ospredju bodo finance. Morda ste v preteklem mesecu preveč zapravljali ali pa boste zdaj razmišljali o nekem nakupu, za katerega morda še nimate dovolj denarja. Posojila za zdaj ne priporočamo.

September
Pogumni boste in pripravljeni prevzeti vodilno vlogo pri nekem projektu. Ne dovolite, da drugi vplivajo na vas, in čim prej razdelite naloge. Pozitivna izkušnja bo odlična za vašo samozavest.

Oktober
Osredotočite se na domače razmere, sploh če tam vladajo kaotične razmere. Družinski sestanek je nujen, če želite doma vzpostaviti red in mir. Več časa si vzemite za partnerja in njegove želje.

November
Če ste čustveno navezani na nekoga na delovnem mestu, razmislite, kako to vpliva na vaše življenje na splošno. Zdaj imate čas, da temeljito premislite o svojih odločitvah in o željah za v prihodnje.

December
Medtem ko se bo zunaj dogajal veseli december, boste vi polno zaposleni in obremenjeni tičali v pisarni. Nujno si privoščite zabavo s prijatelji in nekaj dni prijetnega druženja z bližnjimi.

O znamenju:

Prvo vodno znamenje simbolizira materinskost, dobroto, skrb in toplino. Raki so zelo previdni in preudarni. Ob kakršnemkoli sumu na nevarnost se raje skrijejo v svoj brlog, kakor da bi se spoprijeli z njo. So izjemno ranljivi, močnejša je njihova občutljivost, večji je umik v njihov psihološki oklep. Poleg tega so tudi izredno predani partnerji in so zato za svojega ljubljenega pripravljeni zelo veliko žrtvovati.

Vrline: empatija, skrbnost, dobrota, nežnost
Planet: Luna
Minerali: biser, opal, ametist
Rastline: vodna lilija, fuksija
Moto: Čutim!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri