Teh 13 nadarjenih mladih bo za svoj talent dobilo finančno pomoč

Teh 13 nadarjenih mladih bo za svoj talent dobilo finančno pomoč (foto: Profimedia) Profimedia
16. 12. 2019

Strokovna komisija je tudi letos izbrala 12 mladih, ki bodo za svoj nadaljni razvoj prejeli finančno pomoč v okviru projekta Mladi upi Zavoda Vse bo v redu. Enega pa ste izbrali vi.

Med dvajsetimi ožjimi finalisti je strokovna komisija izbrala dvanajst mladih nadarjenih s področja športa, umetnosti, znanosti in para športa. Enega prejemnika pa je izbralo občinstvo prek spletnega glasovanja.

Potem, ko so se za finančna sredstva, ki jih že sedmo leto zapored podeljuje zavod Vse bo v redu Zavarovalnice Triglav, potegovali športniki, para športniki, znanstveniki in umetniki, bodo finančna sredstva dobile štiri športnice, štirje glasbeniki, dva znanstvenika, dva športnika in en umetnik.

Prejemnice in prejemniki finančnih sredstev razpisa Mladi upi 2019 so:

Razpis Mladi upi zavoda Vse bo v redu je tokrat potekalo sedmo leto zapored in je čudovit pokazatelj še ene družbeno odgovorne aktivnosti, ki jo izvaja zavod. S tem razpisom po svojih močeh prispeva k reševanju problema pomanjkanja sredstev za razvoj perspektivnih mladih ljudi.

Projekt se bo nadaljeval prek poglobljenega sodelovanja z izbranimi kandidati, predvidoma pa se bo uradno zaključil na zaključnem dogodku.